Відома співачка Саті Казанова оголилася в бані і опублікувала сміливі фото в соцмережах. Так, на своїй сторінці в Instagram виконавиця виклала пост з двома фотографіями з бані. Радісно посміхаючись, артистка представила на огляд публіки оголене тіло. Усі потаємні місця співачка прикрила віником. Однак віник цей виглядає дивно – він із смерекових колючок.

В описі знімків Саті перерахувала «дивні дрібниці», які варто цінувати у своєму житті. Нарівні з нічним чаюванням і спонтанною прогулянкою Казановій сподобалося паритися в бані.

За словами артистки, з урахуванням високого робочого ритму людям потрібно навчитися відпочивати. У фіналі поста Саті звернулася до передплатників з пропозицією поділитися власними способами релаксації і відновлення сил. Шанувальники співачки пожартували на тему банного віника, а також зазначили, що їй не до лиця зайва худоба і порадили набрати кілька кілограмів.

"Як же важливо вміти відпочивати! Пахати ми здатні. Синдроми хронічної втоми у кожного другого, а може вже і першого. Всі біжимо кудись, чомусь... всі хочемо довести, комусь щось. А ЖИТТЯ – воно в чудових дрібницях. Прогулянка спонтанна, посмішка незнайомої людини; собачка кудлата-солодка; чаювання з мамою і татом на кухні вночі. Або #БАНЬКА – гарна, душевна! Неодмінно в компанії своїх людей! Вводимо корпоративну традицію – в обов'язковому порядку #ВІДПОЧИВАТИ", - написала артистка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Треба сказати, що не всі шанувальники оцінили такий відпочинок артистки, особливо дивні віники, якими вона прикривалася. Але були й ті, хто підтримав подібний ентузіазм співачки.

"Навіщо ти обнімаєшся з ялинкою? Кактус ще візьми", "Трохи поправитися вам би не завадило", "Оголена ви прекрасні, Саті", "Який витончений вигин шиї", "Баня – це круто! Краще різних клубів та тусовок, хто париться той не старіє", "Відмінне просте фото, без пафосу і вульгарності, одним словом "банний сюжет" Молодець!", - пишуть шанувальники в коментарях до знімків Саті.

Нагадаємо, Саті Казанова опублікувала вислів про зраду, чим змусила нервувати своїх шанувальників.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що екс-солістка Фабрики розповіла, за що їй соромно найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що экс-солістка Фабрики розписалася з "витонченим макаронником"