Розкішну коштовність балерині ще влітку подарував коханець. Тепер він оновив кільце, прикрасивши його більш великими каменями. Анастасія Волочкова сприймає подарунки як своєрідну «винагороду» за роки, віддані балету.

Новий бойфренд Анастасії Волочкової у своєму прагненні порадувати кохану знову не вдарив обличчям у багнюку: цього разу він лише злегка оновив вже подароване на честь перемоги збірної Росії над Іспанією кільце. Відомий ювелір Андрій Ананов підтверджує, що колечко і справді цінне: «Думаю, вартість сапфіра на цьому кільці близько десяти тисяч доларів за карат. Виходить, цей камінь коштує мінімум 700-800 тисяч доларів, а то і більше - близько мільйона доларів».

Тепер, коли невеликі діаманти, що обрамляють 70-каратний сапфір, були замінені на більш великі, вартість коштовності досягла півтора мільйонів доларів.

У недавньому інтерв'ю балерина розповіла про подарунок: «Поміняла діамантики на більш великі, інше ограновування тепер. Краса, чи не правда? Тепер, завдяки щедрості мого шанувальника, я ношу на своєму пальчику півтора мільйона доларів. Розкіш мені до лиця. Я її заслужила за свої мозолі й роки роботи біля балетного станка».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Волочкова отримала від чоловіка інший, не менш цінний подарунок — прекрасного чорного коня. Сама балерина порівняла себе з гордою твариною та зазначила, що між ними є безперечна схожість: стрункість ніг.

Раніше повідомлялося, що скандальну балерину порівняли з ледачим персонажем зі знаменитого роману Івана Гончарова. Останнє фото багатьом навіть здалося досить затишним і милим: Волочкова лежить на софі, що стоїть на терасі, укрита бузковим пледом. Підпис до світлини говорить: "Улюблене місце відпочинку Насті". Однак поза, в якій лежить балерина, все ж викликає багато питань. До того ж користувачі резонно поцікавилися, від чого балерина відпочиває вже третій місяць поспіль.

Нагадаємо, Волочкову запросили рекламувати заміський клуб.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкову спробували врятувати, але результат оцінили не всі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова перетворила похорон Кобзона у дике шоу.