Багато користувачів мережі вже звикли до того, що моделі Playboy дозволяють собі дуже відверті фото.

Однак цього разу знімки моделі перевершили всі очікування.

Джорді Мур

Нещодавно модель Джорді Мур виклала в Instagram фото, на яких вона демонструє свою фігуру в різних ракурсах.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Результат старань моделі оцінювати тільки вам.

До слова, популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила попустувати біля басейну, показавши масивні форми, над якими попрацювали безліч пластичних хірургів. Дівчина також поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

модель

"Доброго ранку! Хто прокинувся з похмілля і хто був хорошою залишився на Банківських канікулах?", - похвалилася Кхан. Варто зазначити, що банківські канікули - громадське свято у Великобританії, банки закриваються в цей день, і більшість населення звільняється від роботи. За добу кадр зібрав 30 тис. лайків, а хтиві фолловери завалили Хлою компліментами.

модель

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Так, принади знаменитості були суцільно покриті декоративними золотими деталями.

А ще дівчина показала, як заправляє свій автомобіль в неймовірно короткому чорному облягаючому платті. Також Кхан виклала дуже відвертий знімок з спа-салону, показавши масивні принади і осину талію.

моделі

Нагадаємо, відома модель та акторка Памела Андерсон черговий раз заставила про себе говорити. 51-річна зірка Playboy передумала виходити заміж за 32-річного футболіста Аділя Рамі.

Як повідомляв Znaj.ua, відома у всьому світі світська левиця і модель Кім Кардашьян-Уест пошкодила зап'ястя, і лікарі попросили її на час лікування відмовитися від селфі.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram.