Молодша дочка Алли Пугачової Ліза поставила примадонну в незручне становище. Все це зняв на відео і виклав в мережу чоловік співачки Максим Галкін. Так, під час того, як "молода" мати Алла Борисівна малювала з дочкою, дівчинка запропонувала принести їй окуляри.
На відео можна почути, як донька каже Пугачової: "Мамо, тобі потрібні окуляри!". Галкін тут же переводить все в жарт.

Відео виклав в Instagram глава сімейства – шоумен Максим Галкін. "Ліза попросила маму її намалювати. Портрет з натури, так сказати", - підписав він ролик.

Раніше повідомлялося, що в мережі поставили діагноз відносинам Пугачової і Галкіна. Фанати не вірять у щирість між подружжям і називають цей шлюб холодним розрахунком. Останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, якщо раніше шлюб за розрахунком приписували молодшому на 27 років Галкіну, то тепер в мережі заговорили про те, що свою вигоду з цього союзу має саме примадонна. Шанувальники не вірять в любов і щасливий шлюб між Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Деякі стверджують, що співачка навмисно одружила на собі молодого артиста, щоб знову стати матір'ю.

Користувачі мережі стверджують, що багаторічний роман Алли Пугачової і Максима Галкіна є «холодним розрахунком» співачки. Відомо, що Алла Борисівна, ще будучи заміжньою за Філіпом Кіркоровим, мріяла про другу дитину і навіть проходила спеціальне лікування. Однак все було безуспішно.

Через кілька років «жінка, яка співає» вирішила використовувати молодого Максима Галкіна в своїх цілях, стверджують прихильники. Фанати також заявили, що Пугачова не любить свого молодого чоловіка, зате обожнює довгоочікуваних дітей – Гаррі і Лізу.

Нагадаємо, дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним оголосили, що "йдуть в реп".

Також портал "Знай.uа" писав, що Пугачова "вбила" кількох політиків, світу пред'явили докази.