Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Так, артистка вирішила присвятити свій останній танець всім шанувальникам з комплексами і закликала кожну людину любити себе такою, якою вона є.

"Сьогодні танцюю за всіх високих дівчат, котрих називали «драбинами». І за всіх тих кого мама била «мокрими трусами»😁 У мене все! І ще одне ....полюбіть себе і ніколи не комплексуйте❤️ P. s. Сьогодні разом з @ezhov_maksim_ будемо танцювати квікстеп! #ladyле💋 #леся #принцесПаркету #богиняЛамінату", - підписала знімок довгих ніг Никитюк. Фолловери залишилися в захваті: "Леся, порвы їх там на шматочки)))", "Леся! Порви їх усіх. Перемоги тобі.💃💋", "Ноги як у Богині)", "Спасибі за такий крутий пост) і за приємні слова))) Ви крута!)", "Леся, жгі! Всі 180 см мого зросту з тобою і за тебе 💗 Ти розумничка 💕", "Ого, квікстеп - дуже складний танець.Удачі!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку. Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками". А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще