У понеділок, 17 вересня, в Лос-Анджелесі відбулась 70-а церемонія вручення нагород "Еммі" за кращі телероботи минулого телесезону. Головна премія 2018 року дісталась "Грі престолів" за "Кращий драматичний серіал".

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Один з найкращих серіалів HBO в боротьбі за статуетку випередив минулорічного переможця, "Розповідь служниці", а також "Корону", "Світ дикого заходу" "Такі дивні справи" і "Американці".

Гра престолів

Крім того, виконавець ролі Тіріона Ланистера Пітер Дінклейдж в цього вечора повернувся додому зі статуеткою "Найкраща чоловіча роль другого плану".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Девід Беніофф, один з творців серіалу, подякував команді і, в особливості, Джорджу Р. Р. Мартіну, автору книг, на основі яких і знята улюблена мільйонів телесага.

Фрагмент фільму

"Шоу не могло б існувати без свого божевільного генія Джорджа", - сказав один з шоураннерів серіалу Вайс.

Під час вручення нагороди Мартін вийшов на сцену разом з акторським складом і знімальною командою.

"Шоу так само добре, як і люди, які роблять це, і ми щасливі, нам пощастило, що у нас є кращий акторський склад, краща команда, кращі продюсери", - додав Вайз.

Дивіться: тизер найочікуванішого серіалу 2019 року

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" перебігла до "Відьмака". Фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Художник показав, як би могла виглядати в ролі головної героїні Цирі вже відома глядачам акторка Наталі Дормер із культової "Гри престолів".

Як повідомляв Знай.ua, виконавчий директор AMC Джош Сапан розповів, що у керівництва багато цікавих планів щодо популярного серіалу "Ходячі мерці", зокрема на франшизу чекає продовження. Більше того, автори планують розвивати її протягом наступних десяти років.

Також Знай.ua писав, Джон Сноу вибовкав найцікавіше про фінал Гри престолів. Так Кіт Харінгтон, з'явився на шоу MTV News та розповів про нові епізоди, і здається, сказав надто багато.