Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила присвятити собі відео-добірку з купою слайдів. Так, артистка намішала в купу дочку, коня, розтяжки, рекламу чохлів на телефон і все це під ліричну музику.

"Ось такий новий рожевий пітоновый чохол для 10 го Айфона замовила я у моїх улюблених @newstylearte І тепер всі селфі і відео знімати приємніше! 😊 Вже кілька років я і Аріша користуємося послугою цих добрих людей. Іменні чохли, прикрашають моїми улюбленими стразами все: від подушок в машину, чашок, чохлів, емблеми на мій майбах, і т. д. 🌺", - умістила під постом рекламу Волочкова, не забувши згадати про розкоші. Фолловери ж взялися коментувати цей шедевр: "Так я і не зрозуміла-при чому тут кліп під Агутіна..коні.люди..Все змішалося. В гівно ,мабуть,знову..", "Все змішалося.... Люди.., Коні...Кіт😢", "А як же на коня?)))😂", "Цей пост повністю відображає бардак в голові. Така ж каша. Про коней, то про чохли", "Книг більше читай! Словниковий запас поповнюй!світла клоунеса💋!", "Що за похорон? Хто куди йде? Ця пісня і ця реклама несумісні🙄", "чо Це було?прощальна?", "Змішалися в купу коні, люди, коти, селфі, чохли на десятий айфон, брови, троянди і, кАнешн, «мій майбах».🤦‍♀️😂😂. Вася, ти -краса. Довбанута на весь плафон, але саме з цієї причини кумедна)))Сухумський мавпячий розплідник меркне поряд з твоєю , як ти тут нещодавно сформулювала у привітанні,«істинною якістю величі залишатися людиною»😂😂😂😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: квітчастенький і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще