Український шоумен Сергій Притула добре відомий своїми пародіями. Він ніколи не пропускає можливості потролити колег, а найбільше дістається Ользі Фреймут. Але і політичну "еліту" Притула не забуває і час від часу відпускає дошкульні жарти у сторону "слуг народу".

Цього разу шоумен зупинив свій вибір на братові екс-голови Харківщини Дмитру Добкіну. В мережі з'явилось відео на якому Притула зробив пародію на скандально відомого нардепа.

Відео-пародію Сергій розмістив на своїй сторінці у Facebook. У головному герої всі упізнали Дмитра Добкіна і його знаменитий "похід за колону". Нагадаємо, що відео з нардепом стало надзвичайно популярним у мережі. На ньому зафільмовано один із "тяжких буднів" слуги народу.

Спочатку Дмитро Добкін просто в залі ВР листується з турагентом, оператор якого повідомляв, що забронював депутату тур за 135 тисяч євро. Країну відпочинку народний обранець від "Опоблоку" затулив рукою. Після цього Добкін взяв пластикову пляшку, зайшов за колону і щось вжи і запив. Коли ж нардеп повернувся на своє робоче місце, його поведінка змінилась.

Ось як це було:

Сергій Притула дуже влучно спародіював дивну поведінку народного депутата, якого у свій час запідозрили у вживанні наркотичних речовин
Своє відео він підписав лаконічно: " Просто постояв в Раді за колоною!". Як видно з пародії, постоявши невелику кількість часу на "улюбленому" місці нардепа, шоумен і сам стає на нього схожим.

Ролик на сторінці коміка зібрав понад 6 тисяч переглядів, від душі потішив його фоловерів.

Пропонуємо і вам насолодитись пародією Притули на Добкіна:

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Просто постояв в Раді за колоною!

Posted by Сергій Притула on Monday, 17 September 2018

Нагадаємо, відомий український шоумен Сергій Притула потролив Олега Винника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула присоромив Фреймут на всю Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула очолив четвертий етап телевізійного проекту під назвою "Нові лідери".