Чоловік Альони Водонаєвої нерідко фарбує їй волосся, крім того, він стриже і укладає їх 8-річного сина Богдана. Відповідну історію вона виклала у своєму профілі в Instagram. Сама Альона вважає, що це дуже мило і так чоловік проявляє своє кохання і турботу.

"Судячи з кількості питань, вирішила зробити пост на цю тему. По-перше, це правда, він фарбує мені волосся, ще й укладає мене, іноді і Богдана стриже", — пише під однією з фотографій Водонаєва.

Незабаром модель пообіцяла розповісти побільше про таланти Олексія Косинуса. Прихильники активно підтримують зірку і радіють, що у неї є такий турботливий чоловік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва шокувала своїх фанатів новим опублікованими знімком.

На думку користувачів соцмережі, знаменитість давно вийшла за межі розумного, справа в тому, що на знімку зірка з'явилася в дикому порно-вбранні: чорні труси і грубі чоботи, а замість бюстгальтера на сосках були приклеєні спеціальні присоски.

Однак на цьому епатажність Водонаєвої не закінчилася. Свою дикість вона вирішила доповнити рожевим волоссям. В цілому образ вийшов вульгарним і позбавленим смаку, але порівняно з іншими учасниками фестивалю, Водонаєва виглядає прийнятно.

Зазначимо, зараз Альона знаходиться на фестивалі Burning Man, який проходить в пустелі. У відповідності з цим заходом знаменитість і залишила пост, в якому розповіла, як ідентифікує людей. За словами Водонаєвої, це вона робить по бруду на чоботях.

Нагадаємо, Альона Водонаєва шокувала фоловерів, кардинально змінивши образ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтеров, основне заняття яких - поширювати бруд в соціальних мережах.

Також "Знай.ua" писав, Водонаєва показала відверте відео, де засвітила все, що дала їй природа.