Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, опублікувала у своєму профілі Instagram відвертий знімок.

Так, для фотосесії знаменитість обрала червону оксамитову сукню без бретель і з відкритим декольте. При цьому знімок співачка підписувати не стала.

Однак замість комплементів багато її шанувальників у соціальній мережі зазначили, що на фото Лорак виглядає сумною, а "видають її очі".

"Яка гарна лінія плеча, зона декольте. Але очі сумні(( Не сумуйте, мила Кароліночка, наші серця завжди з Вами! Дасть Бог, все буде добре!", "Після інформації про дурковання чоловіка у неї в очах я особисто не бачу того вогню, що був раніше. Сумні очі! Як би її зовнішність не була гарною. Душу не сховаєш! В очах все видно", "Сумні оченята в останній час на всіх фото...", – пишуть коментатори під публікацією в Instagram.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як відомо, Ані Лорак зовсім нещодавно опинилася в центрі скандалу. Її чоловік – Мурат був помічений у компанії незнайомки в одному з нічних клубів Києва. Пізніше ця тема стала широко обговорюватися в соціальних мережах. У свою чергу фанати часто пишуть артистці слова підтримки в Instagram.

Ані Лорак

До речі, нещодавно популярна співачка Ані Лорак шокувала підписників новим знімком, який відразу ж викликав масу питань. Фанати співачки вважають, що Лорак наносить "важкий" макіяж, який її старить. Крім того, шанувальникам не сподобалися сукня і взуття співачки.

Вони додали: "Жах сукня,жах взуття,ви ж така витончена,у вас така гарна фігура,такі вбрання її тільки псують", "На трансвестита вона змахує! Ботокс - нічим - не замаскуєш!", "Блін. Що за наряд ненормальний?", "Тіні жах, думала вона заплакала".

Нагадаємо, Ані Лорак вирішила записати свою версію хіта Кіркорова і Кріда "Колір настрою чорний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак виступила в наряді Кіркорова.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини.