Багато шанувальників культової російської співачки Алли Пугачової, в 2011 році були шоковані її рішенням в 69-річному віці вийти заміж за тоді ще 35-річного телеведучого Максима Галкіна. Не раз скептики критикували зірковий шлюбний союз, вважаючи, що колосальна різниця у віці стане перешкодою для сімейного щастя.

Через сім років спільного життя союз Галкіна і Пугачової лише зміцнився, а нещодавно фанати дізналися, що шоумен докладає величезні зусилля, щоб Примадонна відчувала себе щасливою.

В одній з останніх публікацій у своєму Instagram-акаунті Максим Галкін показав знімок, на якому помітно, що зовнішність шоумена дуже сильно змінилася з тих пір, як він одружився на Пугачовій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фанати викрили телеведучого в пластиці обличчя, помітивши, що в молодості артист запам'ятався багатьом завдяки його пухким губам, а в даний момент від верхньої губи Галкіна практично нічого не залишилося. Шанувальники припустили, що Максим всіма способами намагається догодити своїй 69-річній дружині, погодившись навіть на пластичну операцію, яка сильно вплинула на його зовнішність.

В коментарях один з фанатів Галкіна розчаровано заявив: "Підкаблучний губошльоп", додавши, що подружжя повинно любити один одного такими, які вони є. Крім того, Галкін не раз шокував шанувальників різкими змінами образу, а нещодавно і зовсім з'явився на публіці з дредами замість звичної зачіски. Багато хто вважав, що у Галкіна розігралася криза середнього віку, однак, відтепер більша частина його вірних фанатів схильна вірити, що він є звичайною маріонеткою в руках у його старої дружини з хворою фантазією.

Нагадаємо, чутки про роман з Крістіни Орбакайте і Максима Галкіна ростуть, як сніжний ком. На цьому ґрунті користувачі почали шукати мотиви цього зв'язку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" постаріла Алла Борисівна вже фізично не може задовольнити молодого і енергійного чоловіка, вважає громадськість.

Також "Знай.uа" повідомляв, що дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.