Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість сильно розсмішила фанатів новим образом. Так, за словами артистки, вона зайшла в гості до своєї подружки, а та накрутила їй волосся. Здається, саму Анастасію все влаштовує.

"Давно не була я в салоні моєї дорогої Майї Михайлівни @verossa_hair_moskva 😊 Сьогодні заїхала в гості. Ось такі кучері накрутила мені Майя. Личать вони мені?🐒 І відновлюємо волосся.👍🏼 І дружимо.👍🏼", - похвалилася Волочкова. Фолловери не змогли стримати сміху: "У моєї бабусі така ж зачіска 💥", "+15років додали...Хорошого стиліста -візажиста хочеться побажати Вам у поміч!", "Що ж це за друзі у вас такі...", "Настя.... Краще б і не ходила 🙈🤭", "Сподіваюся, що це перука.... їх багато висить на стінці ззаду.....", "Баба з Челябінського заводу.. хоча за що я так з Челябінськом", "Як у Буратіно стружки на голові", "Радянська буфетниця ж.", "Мало того, що пергідроль на волоссі давно не модний. Татуаж наведений, як ніби підлітком двієчником. Кучерики, молодості моєї мами, а ля хімія. А смак до одягу і взуття вже ніяк у Вас не виховати", "Настюш, блакитних тіней не вистачає і цигарки Біломорканал! Образ був би завершеним, а так...".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання для цього знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.