Відома журналістка Марина Саїд Шах переконана, що між Петросяном і Степаненко, а також можливістю їх мирного розлучення стоїть молодий коханець.

Фанати в соціальних мережах тут же почали гадати, хто ж той самий коханий Степаненко, який вирішив втішати її після розпочатої драми з Євгеном Вагановичем.

Незважаючи на постійні заяви Степаненко про те, що вона зараз одна і переживає все це самостійно, Саїд Шах зазначає, що дана заява не відповідає правді, і припустила, що близько жінки може "крутитися" популярний молодий чоловік.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Першим з можливих претендентів публіка назвала "любителя жінок постарше" Прохора Шаляпіна. Молодий співак колись проводив час з літньою бізнес-вумен Ларисою Копенкіною, постійно викладаючи відверті фото себе і коханої.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Однак набагато більше публіці сподобався варіант Максима Галкіна, якого вже давно підозрюють у зрадах Аллі Пугачовій. Йому приписували стосунки з Христиною Орбакайте, Ольгою Бузовою і Юлією Барановською. Тепер же в їх списку прибуло, і Галкіна, як запевняють в соцмережах, взяла в коханці Олена Степаненко.

Петросян і Степаненко
Петросян і Степаненко

"Незрозуміло одне куди в цій ситуації дивиться Алла Борисівна? Максима направо і наліво розтягують конкурентки, а вона ні сном, ні духом", - пишуть обурені користувачі.

Раніше ми писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте ніколи не приховувала своїх недостатньо теплих стосунків із зірковою мамою Аллою Пугачовою. Багато хто вважає, що навіть своїх маленьких зведених брата і сестру вона терпить з трудом.

Шанувальники не раз помічали, що Христина не ставить лайки на публікаціях в Instagram, які присвячені Лізі і Гаррі, молодшим спільним дітям Алли Пугачової і Максима Галкіна. Психологи стверджують, що вся справа в ревнощах, які відчуває Орбакайте.

Нагадаємо, Орбакайте мстить матері в ліжку з Галкіним.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Пугачова змусила фанів нервувати.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що 19 вересня, двійнята Максима Галкіна та Алли Пугачової відзначили день народження - Гаррі і Лізі виповнилося по п'ять років.