Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чергове фото в бордовому купальнику з недавнього відпочинку і зізналася, що хоче якомога швидше поїхати в нову відпустку.

"Тільки виїхала з офісу, а настрій полетіти на узбережжя , пити вино і писати книгу. Є китайська приказка - «Найкращий час, щоб посадити дерево, був 20 років тому. Наступний найкращий час – сьогодні.» Так може все ж сьогодні ? 😉", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Які козирі у Вас Аннушка🙏😊", "Ти красива 😍💓", "Посмішка шикарна!", "П*здець ти роботяга😂😂😂", "А бажання на заводі попрацювати в дві зміни випадково немає?", "Зіграємо на роздягання ?", "А де товста жопа?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.