Нещодавно столичні любителі рок-музики були вражені новиною про те, що легендарні зірки року та блюзу – Гленн Х’юз (ex-Deep Purple) та Бернард Марсден (ex-Whitesnake) відвідають Києв з унікальним концертом. Вже відомо, що концерт відбудеться 1 листопада в Жовтневому палаці.

Можливо, не всі знають подробиці про цих музикантів, тому варто згадати кілька важливих фактів. Насамперед Гленн Х'юз, відомий мільйонам фанатів як Voice of Rock.

Deep Purple

Ідея про спільний виступ виникла доволі раптово.

Deep Purple

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вже є інформація про те, що Х'юз завітає в українську столицю з золотими хітами Deep Purple в рамках світового турне Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live. Унікальність виступу також посилюється тим, що це буде єдиний концерт в цьому турі в Україні.

Окрім того, виконавці порадують публіку тим, що на концерті виступить Берні Марсден. Також спеціально для українських глядачів музиканти готують сюрприз – спільний сет.
Звісно, виконавці отримують багато любові фанатів, але також кожен з них має низку професійних нагород та заслуг. Наприклад, колишній басист і співак Deep Purple, нещодавно обраний в Зал слави рок-н-ролу, нинішній фронтмен рок-гурту Black Country Communion.

Black Country Communion

Жоден інший рок-музикант не має такого впізнаваного стилю, що поєднує найкращі елементи хард-року, соулу та фанку, а його приголомшливий голос є візитівкою Гленна Х'юза.

Глен Х'юз

Також в мережі вже з’явились дані про те, що під час концерту Classic Deep Purple Live Гленн Х'юз виконує програму, що складається тільки з репертуару Deep Purple. Таким чином, на концерті прозвучать пісні з двох золотих альбомів Deep Purple – Stormbringer та Come Taste the Band і платинового альбому Burn. Також, фанати почують найкращі хіти Deep Purple – Smoke on the Water, Highway Stars, Space Truckin, Lazy і Speed ​​King.

Чому Х'юз вирішив зробити великий сет класичних хітів Deep Purple? Музикант має на це свою відповідь.

співак

Він додав:

“Це дуже важлива епоха в музиці, величезна частина моєї спадщини та мого зросту як музиканта, і я хотів віддати данину цій музиці і отримати любов шанувальників. Це честь для мене – зіграти пісні, які є частиною мого життя і життя поціновувачів музики з усього світу. Прийшов час це зробити, і, поки я можу віддавати їм належне, я буду продовжувати їх виконувати”.

Впевнені, що концерт буде неймовірним та залишить чимало яскравих спогадів у тих, кому пощастить його відвідати.

Нагадаємо, автор світових хітів британської групи Uriah Heep Кеннет Генслі проведе тур по Україні.

Як повідомляв Znaj.ua, 33-річна популярна американська співачка випустила кліп на одну зі своїх нових пісень.

Також Znaj.ua писав про те, що 19 вересня на офіційному YouTube-каналі Lil Peep з'явився новий трек двох реперів — Lil Peep і XXXTentacion. На реліз користувачі звернули увагу з тієї причини, що обидва музиканта вже мертві.