Популярна українська співачка, яка виступає під псевдонімом NK, Настя Каменських, представила трек “Peligroso”, написаний іспанською та англійською мовами в жанрі latina pop, на який випустила також спекотне lyric-video. Воно опубліковано на офіційному YouTube-каналі NKofficial.

Нову пісню Настя створювала в США з міжнародною командою авторів: Cris Chil, Yoel Henriquez і, звичайно ж, Олексієм Потапенком. Продюсером виступив Ali Alvarez з компанії Magnus Media.

Цю пісню записували на студіях, на яких працюють такі зірки як Дженніфер Лопес, Брітні Спірс, Крістіна Агілера, Бэкстрит Бойс та інші.

"Мені подобається створювати музику, яка не знає кордонів. Я була рада попрацювати зі студіями звукозапису в Америці та обмінятися досвідом. Я вдячна долі, що вона звела мене з неймовірно талановитими авторами, які допомогли зробити цю пісню близькою моєму внутрішньому стану і темпераментом. Коли ми створювали відео, мені не доводилося входити в якусь роль. Я була собою, справжньою. Я просто відкривала свій внутрішній світ", – розповіла Настя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відео на пісню створювалося в оранжереї Київського ботанічного саду. Режисером роботи виступила Тата Белинина.

"Для мене велика честь знімати відео на перший іспано-англійський сингл, а також велика відповідальність, знаючи, що бренд NK завжди тримає високий і достойний рівень! Важливо було показати артиста максимально яскраво і в різноманітті спектру емоцій, не перевантажуючи додатковими прийомами, але при цьому хотілося з допомогою монтажу показати ту небезпеку, яка закладена в багатоплановості NK. Настя настільки багатогранний і надзвичайно талановитий артист, втілювати ідеї з якої - одне задоволення!" – зазначила сама режисер lyric-відео.

До речі, корекцыю кольору для відео робив Sam Gilling, який працював над відомими голлівудськими фільмами, такими як Deadpool 2 і Supernatural.

Шанувальники співачки вже встигли оцінити відеороботу і новий хіт Насті по достоїнству.

"Господи, як це гарно! Оргазм для вух", "Це найкраща пісня в цьому проекті", "Це просто шикарно! Настя, як завжди молодець, прекрасний голос!", "Це просто неймовірно!...Це вже зовсім інший рівень".

Нагадаємо, Настя Каменських знову порадувала фанатів ефектними знімками, які викликали хвилю обговорень навколо особистого життя зірки.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

"Знай.иа" писав, Настя Каменських, зробила незвичайний пост у соцмережі, що стосується "приємних змін" в її житті.