Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком з дитинства в Instagram. Так, знаменитість показала, як виглядала в 7 - му класі, однак шанувальники залишилися шоковані. Виявляється, Кім вже тоді носила туфлі на підборах і робила макіяж.

"7-й клас. Це була моя помада на вихід. Вона повинна повернутися", - згадала молодість Кардашьян. За 18 кадр набрав понад 2 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися, якою красунею була Кім в дитинстві, інші ж дивувалися від кількості косметики і занадто дорослого вбрання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.