Популярна українська співачка Анна Седокова, яка вже досить довго живе і працює в Росії, порадувала шанувальників знімками з кінопоказу разом з симпатичним молодим чоловіком.

На фото артистка похвалилася червоною сукнею і яскравим макіяжем. На милому селфі Аня притулилася до чоловіка, який, як виявилося, є одним з директорів забороненої в Україні соціальної мережі "Вконтакті".

Чоловіка звуть Костянтин Сидорков. Седокова виклала фото у себе в Instagram.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"На прем'єрі фільму "Непрощений", передаємо привіт Петербургу з Сидорковим", - написала Анна під знімком і поставила смайлик сердечко.

Фанати в один голос почали заявляти, що син артистки Гектор "копія" цього чоловіка, і припускати, що саме він – тато малюка. Також дописники традиційно зробили компліменти Ані з приводу зовнішнього вигляду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала свою другу сторінку, де пише про книги та людей, які її надихають. Так, на цей раз артистка розповіла про один зі своїх улюблених письменників - Ошо.

Варто нагадати, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чергове фото в бордовому купальнику з недавнього відпочинку і зізналася, що хоче якомога швидше поїхати у нову відпустку.

Також нагадаємо, що Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже жіночний образ в тілесній водолазці та спідниці. Думки фанатів ж сильно розділилися. Одні вважали, що артистка виглядає, як справжня бізнес-вумен, інші ж помітили, що Анна сильно втягнула живіт.

Нагадаємо, Седокова дала розглянути свій горіх всьому Баку.

Як повідомляв Знай.uа Седокова перекачала обличчя.

Знай.uа писав, нове фото Седокової змусило фанатів плюватися.