Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виступила на конкурсі "Міс Україна" 2018. Вбрання для виходу на сцену артистка вибрала ну дуже дивне: тілесне боді і величезні ботфорти. Фанати відзначили, що Настя знову набрала у вазі, або ж її сильно повнить недолуге взуття.

"#missukraine2018 Вчорашній вечір був приголомшливим!
У нас дійсно найкрасивіші дівчата в світі! Йдемо далі, Україна 🇺🇦 ❤️", - лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери ж залишилися шоковані: "Настя і так не маленька, а в цьому образі взагалі кобиліста((( шкода, що ти втратила особистість...", "Костюм капець", "Перебір. Це вже не епатаж, а чистий треш.", "Товста стара діва", "На рибалку зібралася, шо ви тут говорите", "ідіотизм))) такий тупий несмак я навіть не пригадаю ні в кого))))))", "Неприємно дивитися на вас в такому ганебному вигляді", "Це костюм для рольових ігор з Потапом😁😂", "Кака ніби голову Насті на фотошопі причепили до чужого тіла)😂😂😂", "Який ЖАХЛИВИЙ костюм ! Ужассссс", "Настя,хто вас так жахливо одягнув???", "А То що за КОРОВА".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.