Народження дитини може приносити не тільки радість, але і ввести в жахливу депресію. Про те, яких зірки стикалися з такою проблемою, читайте в матеріалі Clutch.

Брітні Спірс

Після народження другої дитини Брітні Спірс розлучилася зі своїм чоловіком, і впала в депресію. Це спонукало її поголитися наголо, після чого вона потрапила в реабілітаційну клініку. Лікування допомогло їй повернутися до життя і насолодитися радістю материниства.

Дрю Беррімор

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після народження другої дитини у Дрю Беррімор почалася затяжна депресія, з якої вона вибиралася більше півроку.

Кортні Кокс

Після народження дитини у Кортні почалася апатія, безсоння і відсутність апетита. Актриса навіть зізналася, що хотіла покінчити з собою. Повернутися до життів їй допомогли професійні лікарі.

Гвінет Пелтроу

Період після народження другої дитини актриса назвала "найпохмурішим і найвиснажливішим" у її житті. Впоратися з депресією актрисі допоміг чоловік, який повністю взяв на себе побут. Пелтроу вдалося пороботь депресію завдяки його турботі і любові, а також допомозі професійного психотерапевта.

Хайден Панеттьєрі

Партнерка Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі розповіла, що теж зазнала на собі післяпологову депресію. За допомогою довелося звертатися у реабілітаційний центр. Актриса навіть зізналася, що розуміє мам, у яких виникає бажання якось нашкодити власній дитині.

Актриса заявилася, що жінки не повинні соромитися того, що переживають післяпологову депресію. Навпаки — треба більше говорити про це і не боятися звертатися за допомогою до партнера і лікаря.

Нагадаємо, знаменитості такі ж люди, як і ми. Деякі з них люблять погризти нігті, деякі - покурити. Читайте про 10 шкідливих звичок знаменитостей.

Як повідомляв Знай.ua, ці знаменитості можуть похвалитися ідеальними фігурами, хоча й люблять їсти нездоровий і жирний фастфуд. Де справедливість, запитаєте ви? Читайте про 6 світових зірок, які люблять фастфуд.

Також Знай.ua писав, 7 знаменитих жінок, які народили після 40.