Українську співачку Ані Лорак жорстко розкритикували шанувальники через зовнішній вигляд. Артистка, яка втекла в Російську Федерацію, оприлюднила в Instagram знімок, на якому вона позує в блискучому золотому топі і масивних золотих прикрасах - ланцюгу і сережках.

Зокрема, користувачі Instagram накинулися зі шквалом критики на Ані Лорак за такий образ і зазначили, що співачка схожа на дівчину легкої поведінки. А також осудили її за те, що вона нібито захоплюється пластичними операціями.

"Така стрьомна", "Ці бридкі прикраси і одяг роблять її схожою на повію, реально! Дуже убого", "Ані в образі нічного метелика! Химерні прикраси і топ "щоб всі бачили на чому я будувала кар'єру". І обличчя все не натуральне, силікон скрізь, жах!", "Що у неї з обличчям? Знову наколола, щоб виглядати молодше? З щоками явні проблеми. І кофта бридка", - пишуть незадоволені прихильники.

Раніше повідомлялося, що фанати затюкали чергове фото з "Нової хвилі". Мережу жахнуло фото Ані Лорак з Кіркоровим. Артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою. Розкритикували фанати і образ Ані Лорак. Українську співачку Ані Лорак і російського співака Філіпа Кіркорова розкритикували в Instagram за свіже фото. На знімку співаки позують під час музичного фестивалю "Нова хвиля" в Сочі. Артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ми також писали, що Ані Лорак розповіла, як переживає зраду чоловіка. В останні кілька тижнів всі тільки й говорять про скандальне відео, яке доводить факт зради чоловіка Ані Лорак. І хоча потенційна розлучниця спростувала роман з Муратом, ця новина про адюльтер не сходить зі сторінок таблоїдів. У новому виступі Ані Лорак натякнула на те, що зараз з нею відбувається.

Нагадаємо, Ані Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Лорак віддала доньку в елітну школу Москви.