Найвідоміший у світі журнал про моду Vogue не втомлюється вражати публіку новими ідеями й образами. Здавалося б, чим можна здивувати світ після епатажній фотосесії у архангельському селі. Виявилося, що можна. Видання підготувало зйомку з участю бородатої моделі.

Кадр з фотосесії для жовтневого номера модний журнал опублікував у своєму "ІнстаграмІ".

Головною героїнею екстравагантної фотосесії стала 42-річна американська модель Жиневье Ван Синус, яка в звичайному житті обходиться без рослинності на обличчі.

Популярна модель також поділилася знімком зі зйомки на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Мені подобаються ці моменти дивацтва, які у мене з'являються завдяки моїй роботі" написала Жиневье Ван Синус під фото

Користувачі мережі були вражені як першим знімком, опублікованим Vogue, так і тим, що розмістила на своїй сторінці модель. Коментарі були неоднозначними. Читачі журналу явно виявилися не готові до бородатих красунь.

"Хлопці, ви мене вбиваєте" "Це самка Чубакки" "Чому вони змушують моделей виглядати так?" писали в коментарях

Зазначимо, що ідея дивної фотосесії виникла не на порожньому місці. Фотографи Vogue присвятили її співачці Міні Мадзіні, яка постала в подібному образі ще в 1981 році.

Нагадаємо, до епатажних витівок співачки Леді Гаги фанати вже давно звикли. Однак дивувати вона їх не перестає. Днями 32-річна зірка взяла участь у відвертій фотосесії, автором якої став відомий фотограф Елі Расселл Лінець. У своєму Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких позує повністю голою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", популярна американська актриса Ембер Херд з'явилася на сторінках вересневого випуску популярного глянцевого видання Coveteur.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що не так давно популярна російська супермодель Ірина Шейк знялася топлес для відомого глянцевого журналу, при тому не одна.