Відомий український артист Іван Попович по дорозі на концерт потрапив у страшну дорожно-транспортну пригоду. Аварія сталася в суботу, 22 вересня, у Полтавській області. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Віталіна Кизляк-Остапчук, яка працює в команді Поповича.

"Сумна звістка. Команда Івана Поповича, рухаючись на концерт на Полтавщину, потрапила в жахливу аварію. Іван Дмитрович у важкому стані перебуває в лікарні міста Хорол", - говорить скріншот посту зі сторінки самого артиста, який поширила Віталіна Кизляк-Остапчук.

Іван Попович

Від себе жінка написала: "Не змогла поділитися заміткою, зробила скрін. Друзі, давайте тримати кулаки і молитися за нашого Івана Дмитровича і команду. Щоб все швидше пройшло і всі були здорові". Судячи по знімках, аварія сталася за участю двох легкових авто, які сильно пошкоджені.

Не змогла поділитись дописом, зробила скрін . Друзі давайте тримати кулаки і молитись за нашого Івана Дмитровича і команду 🙏🙏🙏🙏 Щоб все скоріше минулося і всі були здорові ❤️

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще
Posted by Віталіна Остапчук on Saturday, 22 September 2018

Естрадний співак та композитор Іван Попович народився 22 квітня 1949 року у селі Осій Закарпатської області. У 1990 році отримав почесне звання "Народний артист України".

Раніше повідомлялося, що відомий український актор потрапив у жахливу ДТП. У неділю, 15 липня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Львів-Мукачево. Відомий український актор Олександр Федорченко, який зіграв у серіалі "Догори дригом" дивом залишився живий. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила його колега – актриса і ведуча Лілія Ребрик. Артист, який їхав на мотоциклі, послизнувся в калюжі розлитого машинного масла і, не впоравшись з керуванням, врізався в автобус, який якраз мчав по зустрічній смузі.

Нагадаємо, смерть відомого артиста Росії потрапила на камеру.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарний актор "Розбитих ліхтарів" потрапив у страшну ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма потрапив в аварію.