Останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу. Користувачі бурхливо обговорюють Аллу Пугачову і Максима Галкіна, а також їх дітей – близнюків Гаррі і Лізу.

За все своє довге життя Алла Пугачова не раз шокувала численних фанатів епатажними витівками і сенсаційними рішеннями, одним з яких стало бажання співачки вступити в шлюб з Максимом Галкіним. Багато шанувальників підтримали завзяття примадонни знайти жіноче щастя, нехай і з чоловіком, який молодший за неї самої на цілих 27 років. До речі, ми вже повідомляли, що шлюб Пугачової і Галкіна був за розрахунком з боку примадонни.

Проте, були і ті фанати, які критично поставилися до створення сім'ї, яка не є еталоном нормального сімейного союзу. Настільки ж спірним рішенням прихильники Алли Пугачової вважають появу на світ близнюків Гаррі і Лізи, яким нещодавно виповнилося по п'ять років. У соцмережах багато користувачі діляться побоюваннями щодо майбутнього зіркових дітлахів.

На думку фанатів співачки, рішення завести дітей в такому похилому віці вже варто вважати егоїстичним, так як з більшою часткою ймовірності нащадкам Пугачової доведеться пережити втрату матері ще в юному віці. Крім того, шанувальники Пугачової турбуються, як Ліза і Гаррі дізнаються правду про своє народження.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дані про те, що близнюки з'явилися на світ від сурогатної матері шляхом штучного запліднення, не вдасться приховати від дітей примадонни, так як інтернет і ЗМІ обов'язково донесуть до них цю інформацію.

Один з прихильників Алли Борисівни заявив в мережі: «Бідні діти», помітивши, що незабаром Гарі і Ліза у свідомому віці зрозуміють, в якій сім'ї вони росли і як вони з'явилися на світ, що може призвести до розвитку комплексу неповноцінності. На думку фанатів, близнюкам вистачить одного погляду на повноцінні сім'ї, щоб усвідомити якусь власну ущербність, яка відрізняє їх від абсолютної більшості інших дітей.

Нагадаємо дочка Пугачової і Галкіна розсмішила пародією на орган.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним оголосили, що "йдуть в реп".

Також портал "Знай.uа" писав, що Пугачова "вбила" кількох політиків, світу пред'явили докази.