Майже в один і той же час на сторінках Потапа і Насті Каменських в Instagram з'явилися фотографії в однакових головних уборах. Деякі шанувальники вважають, що Настин капелюшок дуже до лиця Олексію Потапенку. Однак не всі оцінили таку зміну імідж відомого артиста.

У своєму акаунті Instagram Настя Каменських, яка взяла паузу у зірковому дуеті з Потапом і подпалась в сольну кар'єру, написала про майбутню подорож: "Мене переповнює щастя... так багато цікавого, гарного, незвичайного і нового попереду... ну, полетіли".

Потап не прокоментував фотографію Каменських, тільки додав фото з екстравагантним іміджем і аксесуаром Насті в своєму профілі в Instagram. Коментатори на сторінці Потапа помітили, що той приміряв особисту річ співачки.

"Речі Насті до лиця", "Настюху проводжав", "Він в її шапці", — помітили шанувальники. Аналогічні коментарі з'явилися на сторінці і у виконавиці. "У Потапа забрала?", "А Потап теж одягнув цей капелюх", "У Потапа селфі в цій шапці теж", "Фоткали з Потапом один одного?! В одному капелюшку", — пишуть користувачі на сторінці Насті.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Каменських сфотографувалася в непристойному місці, фанати дивуються. Українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими знімками зі свого життя. Проте одна з останніх фотографії співачки в Instagram сильно розчарувала фанатів.

Нещодавно артистка відвідала один з київських ресторанів, де вона не втрималася і зробила кілька селфі біля дзеркала. Однак, ця фотографія шокувала підписників виконавиці, адже вона вирішила засунути в рот свої пальці. Фанати співачки негативно відреагували на нове фото зірки, залишивши відповідні коментарі під публікацією в її особистому Instagram.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

ТакожЗнай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.