Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, відзначилася черговою скандальною витівкою. Так, співачка, чоловік якої зганьбив її, сходивши на ліво, опустилася до реклами громадського харчування. Мало того, що вона постала в напівголому вигляді, так ще й примудрилася рекламувати російський ресторан.

На своїй сторінці в Instagram Лорак опублікувала фотографію, на якій вона красується в халаті з оголеним плечем. В руках у співачки тарілка з салатом. "Обожнюю салати і легку їжу, а ще коли красиво в тарілці. А які страви подобаються вам?", — підписала фото запроданка.

«Плече обов'язково оголювати треба було?», «Халат, напівголі плече. І куди ж без тарілки. Фу!», «Цицьку треба було оголити», «Симпатична, але халат — це домашнє. Навіщо виносити з хати. В трусах можна, теж нічого вийшло б», — присоромили співачку фоловери.

Крім того, Лорак порадила всім підписникам пообідати в її улюбленому ресторані в Санкт-Петербурзі. "Тепер у мене є моє улюблене місце – новий ресторан здорового харчування", — похвалилася співачка. Остання фраза обурила читачів. Багато хто вважає це принизливою рекламою, тим більше, що повідомлення Лорак рясніє хештегами ресторану і власника.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Як же борщ український?», «Із князі в грязі!», «Нижче плінтуса прямо», «Скоро на паперть», «Не соромно? Чи такі сорому не мають?», — висловилися передплатники.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак жорстко розкритикували за новий образ. Українську співачку Ані Лорак жорстко розкритикували шанувальники з-за зовнішнього вигляду. Артистка, яка втекла в Росію, оприлюднила в Instagram знімок, на якому вона позує в блискучому золотому топі і масивних золотих прикрасах – ланцюгу і сережках. Зокрема, користувачі Instagram накинулися зі шквалом критики на Ані Лорак за такий образ і зазначили, що співачка схожа на дівчину легкої поведінки. А також осудили її за те, що вона нібито захоплюється пластичними операціями.

Нагадаємо, Ані Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Лорак віддала доньку в елітну школу Москви.