Не так давно Настя Каменських змінила практично все у своєму житті: псевдонім (тепер вона – NK), розірвала стосунки із Потапом, принаймні на сцені, і постійно експериментує зі своїм іміджем. Інколи прихильники навіть натякають артистці – треба бути скромнішою, але вона на це не зважає.


Спекотні витівки Каменських

настя каменських
настя каменських


Нещодавно артистка у своєму Instagram опублікувала кілька знімків, які викликали небувалий ажіотаж серед фанатів. На темному фоні співачка залюбки демонструє всі переваги своєї спортивної фігури, здобутої нелегкими зусиллями під час тренувань у залі, а також заняттями з танців.

Настя Каменських
Настя Каменських

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще


Картатий шифон не ховає від цікавих очей практично нічого: всі принади Каменських видно, немов на долоні. Можливо, тому у коментарях їй кілька разів зробили зауваження щодо надмірної вульгарності такого образу. Пікантності йому додають й яскрава червона помада та глибоке декольте.

Настя Каменських
Настя Каменських

На інших фото Каменських позує у корсеті із джинсової тканини, який також важко назвати закритим.

Настя Каменських
Настя Каменських


Пізніше артистка навіть влаштувала голосування серед фанатів: чи варто купувати такий взагалі? До слова, практично всім прихильникам "обновка" у її гардеробі не сподобалася.


Дивіться: Peligroso, Настя Каменських (NK)


Нагадаємо, Настя Каменських представила трек “Peligroso”, написаний іспанською та англійською мовами.
Як повідомляв Знай.ua, у мережі показали найпровальніші образи Лободи, Лорак та Каменських.
Також Знай.ua писав, Каменських запідозрили у плагіаті.