Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У знаменитості є власний бренд спортивного одягу, який вона невпинно рекламує на собі. Так, дівчина позувала в бордових лосинах і топі, які ледь прикривали її масивні принади. Також Ана вирішила процитувати Будду.

"Про що думаєш, тим станеш.
Що відчуваєш, те залучаєш.
Що уявляєш, те створюєш.
-Будда.", - вирішила помудрувати Чері. За добу пікантний кадр набрав 175 тис. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Шанувальники почали розхвалювати тіло Ани і її обличчя. Деякі також звернули увагу на розкішне волосся дівчини.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.