Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новий пікантний кадр з машини, де позує в короткому топі. Також артистка розповіла про деякі правила свого життя.

"Є кілька універсальних порад , якими я користуюся.
1. У кожній складній ситуації лягай спати !
2. Думаєш про нього - краще присідай.
3. Думаєш про нього знову - качай прес 😋
Привіт, я виспалася і позаймалася 😂 Доброго дня, мої солодкі!", - вирішила поділиться порадами Седокова. Фолловери взялися коментувати побачене: "яка ти з кучерями красива", "Прес просто з-заздрість 😂😘", "расотка, як би ми жили без тебе)", "Це найкраща порада який я чула , думаючи про нього качати попу і прес )) мабуть візьму на замітку )", "Мій мотиватор!", "Оригінальний рада 🤩😂 супер 👏", "Красуня ! Будь щаслива і народжуй далі багато дето".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.