Знамениту іспанську оперну співачку Монсеррат Кабальє терміново забрала "швмдка". Наразі артистка у важкому стані знаходиться в одній із клінік Барселони.

Пр це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що 85-річна зірка всесвітньої оперної сцени опинилася в клініці ще кілька днів тому, усому виною проблеми з сечовим міхуром.

Кабальє та Осадча

За інформацією джерела, лікування Кабальє проходить успішно і зірку можуть виписати вже після свята Ла-Мерсі, яке відзначає каталонська столиця в ці дні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Додамо, Монсеррат Кабальє прославилася ролями у класичних італійських операх Россіні, Белліні і Доніцетті, а також технікою віртуозного співу бельканто.

Монсератт Кабальє

Міжнародна популярність прийшла до співачки в 1965 році, коли вона затьмарила хвору на той час свою колегу по сцені, американську оперну співачку Мерилін Хорн та виконала партію Лукреції Борджіа в однойменній опері Гаетано Доніцетті.

У 2012 році Кабальє виступила в кількох театрах по всьому світу, тоді її не зупинили ні вік, ні перенесений мікроінсульт, ні викликана падінням травма коліна. Співала в дуеті з російськи співаком Миколою Басковим ще до того, як він подався в шоу-біз.

Кабальє та Басков

Дивіться: Монсератт Кабальє та Микола Басков на одній сцені

Нагадаємо, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляв портал Знай.ua, в дім відомого радянського і російського артиста Андрія Мягкова прийшла біда.

Також Знай.ua писав про те, що російські співаки Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли відеовибачення - кліп, який пояснює провал їхньої попередньої спільної роботи - ролик "Ibiza".