Фотомодель-трансгендер з Грузії Кесарія Абрамідзе приємно порадувала своїх фоловерів в Instagram, виклавши в свій профіль знімок без яскравого макіяжу.

"Ось вам природність, дивіться на мене таку", - пише дівчина.

Але ніхто не став висловлюватися негативно з приводу побаченого. Велика частина прихильників із захопленням поставилися до краси дівчини, яка дана їй від природи, і просять більше не наносити тонну макіяжу. Не всі знали, що, як з'ясувалося, натуральний колір волосся Кесарії - рудий, тому у неї так багато веснянок по всьому тілу.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Користувач ekk_aterina написала: "Очманіти" Щоб я більше не бачила, що ти наносиш тональний крем на обличчя. Ти дуже гарна".

Восени поточного року Кесарія стане представником Грузії в міжнародному конкурсі краси для трансгендерних моделей Miss trans star intenational в Іспанії. Грошова премія переможцю буде дорівнювати 30 тисячам євро.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що трансгендер стала обличчям відомого косметичного бренду, який вирішив розбити стереотипи. L’Oreal Paris вперше запросила знятися для своєї реклами жінку-трансгендера. Вибір припав на модель, діджея і борця за права ЛГБТ Британії Манро Бергдорф.

Дівчина відмінно підходить для цієї ролі, так як вона ще й представник змішаної раси. Манро ж повідомила, що вона з задоволенням намагається, якомога більше розповідати про свою історію, так як ЗМІ практично не обговорюють проблему жінок-трансгендерів.

Також стало відомо, що транс-активістка із США Харі Неф зіграє роль у фільмі-біографії про Роберта Мепплторпа - легендарного фотографа і яскраву особистість. Про свою участь дівчина повідомила в соціальних мережах, але не розкрила секрет, кого ж вона зіграє. Саму ж Неф також називають видатним діячем сучасної культури і стилю.

Крім цього, повідомлялося, що фотографії Дрю Беррімор без макіяжу дико порадували її фанатів.

Також Знай.UA публікував фотографії, які були зроблені "до" і "після" макіяжу, показуючи, наскільки сильна рука майстра-візажиста.

До того ж, Знай.UA написав, що супермодель Victoria's Secret розповіла про секрети весільного макіяжу.