Путінські пропагандисти їхали на Міжнародний південнокавказький медіафорум. Про це повідомляє Грузія. Online.

Серед кореспондентів, які прямували до Грузії, був військовий оглядач ТАСС Віктор Литовкин, старший науковий співробітник МДІМВ (У) МЗС РФ Олексій Токарєв і керівник Міжнародної ради Асоціації дослідників російського суспільства Геннадій Бордюгов.

Віктор Литовкин

У міністерстві внутрішніх справ Грузії пояснили, що дані особи порушували закон про окуповані території.

Геннадій Бордюгов

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Так, Грузію заборонено відвідувати людям, які в'їжджали на територію Абхазії і Південної Осетії не з території Грузії. За порушення цього закону їм може загрожувати адміністративна або кримінальна відповідальність.

Раніше стало відомо, що Мін'юст Грузії подав у Європейський суд з прав людини міждержавний позов проти Російської Федерації.

Цю інформацію повідомило на своєму сайті відомства, передає Грузія Online.

Позов пов'язаний з вбивством в Південній Осетії Арчила Татунашвили та інших порушень прав людини.

Крім того, у Мін'юсті заявили, що Росія і всі підконтрольний їй окупаційні власті намагаються приховати свої жорстокі злочини і заплутати слідство, придумуючи альтернативні версії і підроблюючи звіти про медичну експертизу тіла Татунашвили.

Тепер Грузія наполягає, щоб Страсбурзький трибунал встановив відповідальність РФ за порушення цілої низки статей Європейської конвенції.

Нагадаємо, Грузія буде судити РФ в Страсбурзькому трибуналі.

Як повідомляв "Знай. ua", Грузія подарує громадянство кожному, але є одна проблема.

"Знай. ua" писав, щовступ Грузії в НАТО: Медведєв вибухнув дикими погрозами.