Днями у родині скандально відомої російської балерини Анастасії Волочкової відзначили свято - День народження єдиної доньки зірки.

Анастасія Волочкова з дочкою
Анастасія Волочкова з дочкою

Переглянувши фото із вечірки, фанати запідозрили, що День народження дочки Анастасія Волочкова провела з чужим волоссям.


ЗМІ повідомляють, що єдина дочка Волочкової відзначала своє 13-річчя у оточенні рідних і близьких друзів. Дівчинка провела свято, як справжня доросла, що не влаштовуючи типових дитячих посиденьок.

Волочкова
Волочкова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Невблаганне дорослішання єдиного чада змусило перевтілитися і її маму. Проекспериментувавши з салонами цілий рік, Анастасія Волочкова так і не навчилася доглядати ні за своїм власним волоссям, ні за нарощеними.

Щоб не впасти обличчям у багно перед друзями дочки Аріадни і колишнім чоловіком, Волочкова знайшла інший спосіб освіжити образ - вона вийшла до гостей у перуці.

Анастасія .Волочкова

Це помітили фанати, про що відразу стали розпитувати балерину. Вони зробили висновок про те, що балерина просто втратила надію і стала носити перуку, оскільки її нове волосся мало вкрай неприродний вигляд.

Хоча деякі розчаровані змінами у зовнішності балерини і відзначають, що ходити в перуці - для її віку це вже перебір.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова


Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила, що репетиції її заморили і влаштувала собі вихідний.

Досі нікому невідомо, де працює артистка, також залишилося загадкою те, чому вона виклала знімок без штанів.


Як писав раніше Знай.ua, скандальна 42-річна російська балерина Анастасія Волочкова викликала палкі обговорення під новим відео в мережі.

Зірка балету на своїй сторінці в Instagram поділилася роликом, на якому вона демонстративно знімає пуанти з однієї ноги, крупним планом показуючи свої ноги.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова


Також Знай.ua писав про те, що російська балерина Анастасія Волочкова, яка відома своїми шпагатами, часто викладає на своїй сторінці в Instagram фото і відео зі своїх балетних тренувань.