Пропонуємо вам згадати зоряних скандалістів, репутація яких коштувала їм роботи.

Кевін Спейсі

Серіал "Картковий будиночок"

Спейсі постраждав він "эффета Вайнштейна". Актора звинуватили в неналежній поведінці минулої осені, після чого він зробив камінг-аут і погодився пройти курс лікування від секс-залежності. Навіть це його не врятувало. Кар'єра Кевіна обрушилася.

Меган Фокс

Фільм "Трансформери"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган "поперли" з фільму за те, що красуня порівняла режисера Майкла Бея з Гітлером. Причиною такого гострого висловлювання послужили занадто жорсткі, на думку Меган, вимоги постановника – він наполягав на тому, щоб дівчина для ролі набрала кілька кілограмів.

Ларс фон Трієр

Ларс фон Трієр теж відзначився нацистським висловлюванням. Одного разу він заявив, що ставиться до фюрреру з розумінням і співчуттям. У цей час режисер презентував у Каннах свою "Меланхолію". Незважаючи на подальші вибачення, керівництво фестивалю оголосило данця персоною нон грата і оголосило бойкот його фільмам.

Роберт Дауні-молодший

Мало хто знає, але раніше головна Залізна людина голлівуду, зразковий сім'янин, був справжнім поганим хлопцем. Роберт Дауні-молодший
пройшов через скандали, наркотики і навіть в'язницю. Постійні зриви зйомок та інші обтяжуючі обставини змусили багатьох студійних босів відмовитися від перспективного новачка.

Шеннен Доерті

Серіали: "Беверлі-Хіллз 90210", "Зачаровані"

Важкий характер актриси остаточно зіпсувався від оглушливого успіху, який їй принесла в 90-х роль Бренди Уолш в культовому серіалі "Беверлі-Хіллз 90210".
В "Зачарованих" Доерті так дістала всіх скандалами, що творці вбили
її героїню після третього сезону. Ходять чутки, що і "Беверлі-Хіллз" вона залишила не просто так.

Райан Гослінг

Фільм "Милі кістки"

Райан Гослін не спрацювався з режисером Пітером Джексоном. У ході підготовки екранізації книжкового бестселера "Милі кістки" їм не вдалося домовитися про те, як буде виглядати герой Райана. На думку актора, його персонаж повинен був бути огрядним і помітно вгодованим, заради чого спеціально набрав пару десятків кілограм. Постановник не розділив ентузіазм Гослінга, та поспішив замінити його Марком Уолбергом.

Нагадаємо, дочка Волочкової пішла по стопах матері.

Раніше портал "Знай.uа", повідомляв фатальні помилки Анджеліни Джолі, за які вона розплачується донині.

Також портал "Знай.Ua" повідомляв про те, що зірка популярного серіалу повідомила трагічну новину.