Багато зірок впевнені, що варто їм внести незначні зміни в зовнішність, як життя налагодиться, а кар'єра піде в гору. Але у деяких з них геть відсутнє почуття міри. Часто вони отримують ролі, завдяки своїй унікальності. Але після пластики такі актори стають нікому не потрібними.

Лара Флінн Бойл

Зірка серіалу «Твін Пікс» отримувала безліч пропозицій на зйомки у фільмах і серіалах, а потім раптово вирішила, що пора зберігати молодість. І буквально позбулася своєї краси – живих очей, чуттєвих губ, красивої посмішки. У неї були не зовсім ідеальні риси обличчя, але саме вони робили її по-своєму гарною. З 2007 року актриса буквально оселилася в клініці пластичної хірургії і перестала отримувати ролі.

Лара Флінн Бойл

Міккі Рурк

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Той самий випадок, коли красивий чоловік сам позбавив себе привабливості. Раптово він вирішив, що потрібно позбутися від деяких наслідків травм, отриманих на боксерському рингу. Актор «змінився» після втручання, але не так, як йому хотілося. Далі було ще кілька спроб виправити зовнішність, але вони зробили ситуацію тільки гірше.

Міккі Рурк

Мег Райан

Якщо пригадати, якою вона була в молодості, можна побачити, що вона явно не відповідала голлівудському стандарту краси. Але актриса була симпатичною, миловидною дівчиною, отримувала хороші ролі. Можливо, якщо б вона не стала сильно втручатися в природний процес старіння, могла б і далі з'являтися на екрані, але Мег захопилася пластичними операціями.

Мег Райан

Мелані Гріффіт

Колишня дружина Антоніо Бандераса колись поставила під загрозу шлюб тим, що захопилася пластичною хірургією. Він розповідав, що заборонив дружині думати про візити до хірургів. У 2015 році подружжя розлучилося. А Мелані змінилася до невпізнання, зараз майже не знімається в кіно, але хоча б озвучує фільми.

Мелані Гріффіт

Рене Зеллвегер

Роль Бріджит Джонс, заради якої актриса швидко набрала вагу, розкрила і її талант, і красу. Пропозиції від режисерів постійно надходили їй, але сім років тому вона раптово зникла з екранів. З-за підтяжки повік і простих омолоджуючих процедур актриса перестала бути схожою сама на себе, хоч і зберегла красу.

Рене Зеллвегер

Торі Спеллінг

Вона завжди відрізнялася нестандартною зовнішністю, завдяки чому стала популярною і постійно отримувала запрошення на зйомки у фільмах, серіалах, телевізійних шоу. Одного разу вона вирішила виправити зовнішність, але тільки зробила її гірше і завершила кар'єру. Зоряні ролі тепер стали діставатися іншим актрисам.

Торі Спеллінг

Нагадаємо, ми писали про 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що хірурги знівечили Леді Гагу.

Також портал "Знай.uа" писав про зірок, які кинули своїх дітей.