Відома в Росії українська співачка Віра Брежнєва, натрапила на шквал критики через вульгарний образ, в якому вона з'явилась на людях.

36-річна колишня учасниця "Віа Гра" взяла участь у модному показі в Мілані і вийшла на подіум у вбранні від німецького дизайнера Філіпа Плейн, який славиться своєю любов'ю до шкіри, стразів і яскравої фурнітури на одязі, та користується шаленою популярністю серед зірок світового шоу- бізнесу.

Пізніше співачка поділилася провокаційним фото зі своїми шанувальниками. На своїй сторінці в Instagram зірка російської естради розмістила знімок, на якому вона позує в лакових лосинах, які щільно її обтягують, та прозорому топі з вишивкою на грудях.

"Моє #альтерего к у вас з цим?) Запакувала його правильно @philipppleinofficial", — підписала кадр Брежнєва.

Проте, екс-віагра неждано для себе нарвалась на критику. Багато хто з фоловерів зазначив, що вважає фото вкрай невдалим та звернули увагу на те, що Брежнєва засвітила "пікантну точку" на грудях, зазначивши, що жінці варто поводитись більш пристойно.

Також шанувальники звернули увагу на надмірну худорлявість Віри Брежнєвої та порадили трохи додати їй у вазі, тоді б вона виглядала набагато краще.
У коментарях також відповіли співачці на її слова про альтер-его, натякнувши, що вона виглядає по-чоловічому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Віра Брежнєва показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віра Брежнєва показала своїх дочок Соню і Сару.

Також "Знай.ua" писав, що Брежнєва розповіла правду про свої стосунки з Меладзе.