Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала розкішне тіло, рекламуючи власний бренд спортивного одягу. Так, дівчина позувала у відвертій топі і коротеньких велошортах.

"Впевненість в собі і є ключ! Мені подобається цей спортивний бюстгальтер від @cheri_fit! Це так зручно і мої "Тати" виглядають чудово. У нас ще є кілька шорт Midi, залишилися в S і L. Так що замовляйте швидше", - порадувала шанувальників Чері. За 8 годин кадр набрав майже 86 тис. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Фанати почали розхвалювати фігуру Ани, особливо пишні груди і стегна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.