Кліп популярних російських співаків Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова "Ібіца" за 2 тижні "нагнав" 13 000 000 переглядів. Приголомшливий результат розв'язав ще більше язики злим критикам.

"Ібіца", так називається музичний кліп на пісню Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова, який потрапив у поле зору музичного критика Сергія Сосєдова.

"Це жахливий, огидний кліп, який свідчить про повну творчу імпотенцію двох народних артистів Росії. Люди абсолютно дезорієнтовані у просторі і думають, що вони – репери, якісь дешеві артисти для підлітків, що з'являються в різних видах. Ці співаки не розуміють, що той олімп, на який їх піднесла публіка, не дозволяє вести себе таким чином", — обрушився на дует Сосєдов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коли народний артист в кадрі поливає себе, вибачте, рідким гівном, то це не артист, а гівнюк, – кричить критик. – Це непристойно, непристойно і ображає мої почуття як глядача. Я бачив цей кліп тільки один раз – для того, щоб потім прокоментувати. І мені здавалося, що поливають гівном мене, – я закривав очі, мені було погано, хотілося піти і змити з себе бруд".

Критик говорить, що кліп непристойний і його треба прибрати, заборонити, випиляти звідусіль і забути навіки вічні:

"Треба заборонити цей кліп і пісню".

Трохи згодом Сосєдов пройшовся і по Баскову. Ніби той виконував колись партію Ленського, а тепер опустився до вульгарщини. Ремесло, а не мистецтво.

Сосєдов поскаржився і на публіку. Мовляв, який глядач, така й пісня:

"Смаки людей жахливо зіпсувалися, їх рівень смаків знизився".

"Сьогодні наша естрада знаходиться в нижній точці свого падіння за всю історію, - криє у всю російську естраду суворий критик, — У часи Магомаєва і Шульженко вона була на піку, а тепер – внизу. Але молодому поколінню, яке не чуло естрадних класиків, здається, що це нормально. Воно виросло на смітнику і думає, що це – нормальне місце проживання".

Нагадаємо, "Ібіца" Кіркорова пробила дно. Перепало і Баскову.

Раніше Знай.uа писав, що Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії.

Знай.uа писав, що Кіркоров і Басков оригінально вибачилися за "Ібіцу".