Відома модель plus-size Демі Роуз, яку ще називають копією Кардашьян, відпочила на Ібіці та показала гарячу фотосесію у звабливому купальнику.

Так на сторінці в Instagram пишнотілої дівчини зявилися нові пікантні світлини, на яких вона в відвертому чорному купальнику позувала на квадроциклі.

Демі Роуз

Як відомо, 23-річна зірка соцмереж далека від класичних модельних форм: її параметри не вміщуються в 90-60-90, так і зросто дівчата аж ніяк не 180 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Низькоросла Демі – володарка пишних форм і тонкої талії. І це не лише не завадило зробити блискучу карєру моделі, а навпаки зробило її фішкою і вона активно збирає мільйлни шанувальників у мережі.

У Демі 7,5 мільйонів підписників у Instagram, які завалюють десятками тисяч лайків кожну фотографію діви. Минулого тижня дівчина була на Ібіці, робила фотосесію для спортивного видання і пари знімків отримала більше 200 тисяч лайків. Цікаво, за що?

Нагадаємо,Британська plus-size модель Демі Роуз поділилася свіжим фото з пляжу Ібіци. Відповідне фото дівчина розмістила в Insta. Роуз опублікувала знімок на тлі морського судна. Пишна модель позувала в яскравому помаранчевому купальнику. Саме на нього і звернули свою увагу фанати.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка реаліті, модель і світська левиця Кім Кардашьян знову роздяглася для реклами свого косметичного бренду KKW Beauty, де позувала оголеною, прикрившись лише квітами.

Також Знай.ua писав про те, що голий зад Каменських зганьбив її на весь Маямі.