Зірка реаліті, модель і світська левиця Кім Кардашьян знову роздяглася для реклами свого косметичного бренду KKW Beauty.

Кім вже оголювалася в промокампанії аромату KKWBODY – на знімках вона була повністю оголена, але інтимні частини тіла прикривав шар фарби.

На цей раз Кім оголилася для лінійки Cherry Blossom Collection, де інтимні частини її тіла приховують квіти.

Варто зазначити, що автором знімка став нью-йоркський фотограф Грег Свейлс. У колекцію косметики Cherry Blossom увійшли палетка тіней з 10 відтінків, олівці для губ в трьох відтінках, три відтінки рум'ян, а також вісім помад.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома американська модель і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, яка зараз відпочиває зі своїм сімейством в Малібу, порадувала своїх шанувальників пікантними знімками.

Варто відзначити, що один із знімків вказує на зневіру, яка викликана досить активною увагою до її персони. На всіх фотографіях, які Кім виклала в Instagram, модель позує в зеленому купальнику. І цей купальник прикриває далеко не всі інтимні зони зірки.

На одному зі знімків компанію зірці склала старша сестра — Кортні Кардашян. І судячи з цієї фотографії, не тільки Кім може похвалитися видатними формами.

Крім того, Кім вирішила передати привіт шанувальникам дуже оригінальним способом — показавши в камеру непристойний жест з двох рук. Що хотіла сказати зірка цією фотографією, незрозуміло — можливо, її просто все дістало.

Нагадаємо, британська plus-size модель Демі Роуз поділилася свіжим фото з пляжу Ібіци. Відповідне фото дівчина розмістила в Instagram.

Як повідомляв Знай.ua, напористі фотографи спіймали Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою. У підсумку, виявилося, що її знаменита фігура - це заслуга фоторедакторів і умілих гламурних фотографів.

Також Знай.ua писав, на Хлої Кардашян знову накинулися в Мережі. На цей раз звинувачення насправді сміховинні. Підписники впевнені: Хлої ретушує фото, коли публікує їх з відпочинку разом з донькою Тру.