Скандальна українська виконавиця Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, збирається відвідати батьківщину зі свої нашумілим у РФ шоу DIVA.

Таку нескромну заяву Лорак зробила в інтерв'ю "Комсомольській правді".

За словами опальної артистки, вона з нетерпінням чекає зустрічі з українськими фанатами.

"Не просто збираюся, я впевнена, що це станеться. З нетерпінням чекаю і мрію про зустріч з моїми українськими шанувальниками, про зустріч з тими, хто таку кількість часу зі мною душею і серцем" Ані Лорак

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лорак уточнила, що шоу, яке вона привезе в Україну буде таким масштабним, як і в Мінську.

"Шоу DIVA побачать в Україні в такому масштабному варіанті, який був на прем'єрі в Мінську. Ми працюємо над цим питанням, і думаю, що в 2019 році ми здійснимо нашу заповітну і довгоочікувану зустріч" Ані Лорак

Нагадаємо, скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно пережила зраду чоловіка, поділилася з шанувальниками тим, як правильно вибирати чоловіків.

Так, Кароліна взяла участь у проекті для жінок, які не можуть налагодити своє особисте життя. У ньому співачка дала декілька порад з вибору партнера. Приміром, вона закликала жінок триматися подалі від незрілих чоловіків.

"Є дуже багато незрілих чоловіків. Що це означає? Йому може бути і 40 років, але він так і не дозрів до таких відносин, де треба віддавати, так як хоче тільки брати..." розповіла Лорак.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ситуація з чоловіком повинна підштовхнути Ані Лорак до якихось дій. Адже їй уже 40 років і молодшою вона не стає. Хоча за останні десять-п'ятнадцять років вона грунтовно попрацювала над своєю зовнішністю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Лорак часто критикують за її дивний вираз обличчя, однак вона не збирається здаватися. Так, чергова спроба артистки не увінчалася успіхом, а шанувальники переживають, чи немає у Ані алкоголізму.