Кожна дівчинка з дитинства мріє вийти заміж за справжнього принца, а на самому святі — підкорити всіх присутніх своєю красою. Ось чому вибір весільної сукні для нареченої — це найважливіша частина підготовки до одруження. Особливо, для зірок шоу-бізнесу, адже за їх особистим життям спостерігають сотні тисяч шанувальників.

МЕГАН ФОКС

Шанувальники пари, які незабаром побачили знімки церемонії на пустельному пляжі, назвали білосніжне з довгим шлейфом сукні нареченої від Армані "найкрасивішим з усіх, що вони коли-небудь бачили".

САРА ДЖЕССІКА ПАРКЕР

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб не бути схожою на своъх героїнь-наречених в кіно, Сара вирішила, що її весільну сукню особеным. Так і вийшло!

ЯНА РУДКОВСЬКА

Відома російська продюсер закохалася в це плаття під час модного показу. Тоді вона вибрала сиреневою сукню від відомого модельєра Зухаїра Мурада. Ціна питання - близько 100 тисяч доларів.

ГВЕН СТЕФАНІ

Близький друг знаменитості дизайнер Джон Гальяно розробив спеціально для неї плаття в стилі деграде, яскраво-рожевий колір якого плавно перетікає у відтінок "айворі". Не дивно, що після церемонії це плаття потрапило в Лондонський музей моди.

ВІКТОРІЯ БЕКХЕМ

Вартість сукні — приблизно 100 тисяч доларів. Колір — ніжний відтінок шампанського. Шестиметрова фата. Туфлі – Маноло Бланік. Фішкою способу став корсет, утянувший талію Вікі до 47-ми сантиметрів, зробив цей вінчальний наряд одним з найбільш пам'ятних.

ДІТА ФОН ТІЗ

Для вінчального плаття наречена вибрала пурпурний колір, а наречений одягнув смокінг в стилі пірата. Що ж, образ запам'ятався не тільки молодятам, але ифанатм.

АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ

Саме незвичайне сукню голлівудської зірки і воно особливе тим, що кравець з ательє Версаче — Луидже Масія попросив дітей актриси намалювати свої варіанти вбрання для нареченої і, об'єднавши всі ці "ескізи".

МЕГАН МАРКЛ

Меган продемонструвала лаконічний вбрання з акцентом на відкритих плечах, яке створила креативний директор французького будинку моди Givenchy Клер Уейт Келлер.

Доповнила образ діамантової тіарою, якій отдолжила сама Королева Єлизавета II, вона їй дісталася від бабусі - Королеви Мері.

Нагадаємо, ростовчанка із Playboy розповіла про нового чоловіка, всі думають, що це Янукович.

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна Маркл вперше вийшла у світ без принца Гаррі.

Також Знай.ua писав про те, що "Пацанка" показала своє весіля, про яке гуде вся країна.