Буквально днями герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл вперше з'явилася на публіці без супроводу чоловіка та інших членів британської королівської сім'ї. Про це повідомляє користувач Omid Scobie на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Уточнимо, що Маркл відвідала урочисте відкриття виставки Океанія, яке проходило в Королівській академії мистецтв у столиці Великобританії.

Варто відзначити, що представлену експозицію приурочили до 250-річчя знаменитої художньої галереї. Для герцогині Сассекської провели спеціальну екскурсію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Так, Маркл змогла ознайомитися з привезеними з Нової Зеландії, Фіджі, Австралії та Королівства Тонга експонатами. Примітно, що саме ці країни герцогиня Сассекская повинна відвідати під час свого закордонного туру, який розпочнеться вже зовсім скоро – 16-го жовтня.

Для першого виходу в світ без супроводу принца Гаррі Меган обрала чорну сукню-футляр довжини міді з прозорими рукавами від бренду Givenchy, невеликий клатч з золотою фурнітурою того ж бренду і елегантні човники Aquazzura. В цілому образ герцогині був у стилі Total black.

Меган Маркл

До речі, в мережі опублікували відео, на якому задоволений Гаррі відходить від намету, де розмістили частування, ховаючи видобуток за спиною і кумедно озираючись. І, помітивши спрямовану на нього камеру, хитро і в той же час винувато посміхається тим, хто його знімає.

Іншим пам'ятним моментом заходу став момент, коли Гаррі пригладжує Меган волосся, що розліталося на вітрі. А потім зворушливо кладе на плече дружини підборіддя.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото, яке яскраво ілюструє вже добре помітне "цікаве положення" дружини принца Гаррі Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.uа, королева Єлизавета II наполягла на тому, щоб Меган Маркл пройшла тест на фертильність перед весіллям з принцом Гаррі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі цілується з іншими дівчатами на очах у Меган Маркл.