Анастасія Волочкова є активним користувачем Instagram-аккаунт. Балерина активно виставляє на показ своє особисте і публічне життя, не боячись осуду й розмов. Останній пост підняв бурю здогадок від її фанатів.

Всіх зацікавило фото офісу знаменитої балерини. На фото ми бачимо нічим непримітне приміщення і раптом на самому центральному місці - величезний диван. От навіщо він балерині прямо в офісі? Що за ділові зустрічі мають на увазі відпочинок на такому лігві? Сама Настя ніяк не пояснює наявність такого аксесуара в своєму офісі, з цього фанати спробували здогадатися самі.


"Сьогодні просто день білих троянд!???? Офіс пахне!", - підписала знаменитість, позую з величезним букетом білих троянд. Саму Волочкову не раз підозрювали в сексуальному зв'язку не тільки з впливовими шанувальниками, але і зі спонсорами, яких вона "підгортає", влаштовуючи різні благодійні заходи.

Знімок з диваном став лише черговим доказом того, що Волочкова розважається в офісі на благо творчості. До того ж балерина, як пристойна мати, всіма силами намагається приховати свої сексуальні втіхи від своєї дочки Аріадни, яка й так вдосталь надивилася на її численних залицяльників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Цілком очевидно, що Волочкова спокушає спонсорів прямо в офісі, що пояснює постійні букети квітів, які їй дарують нібито просто так, щоб підняти настрій балерині. Одурманені красою і стрункістю балерини меценати намагаються заволодіти її увагою, однак, отримавши своє, Анастасія Волочкова гордовито відстоює незалежність, запрошуючи на зустрічі все нових і нових людей, вихваляючись своїми знайомствами в соцмережах, де раз у раз з'являються знімки балерини в суспільстві різних чоловіків, дорогих подарунків і розкішних букетів.

"Знай.ua" писав раніше про балерину: дочка Волочкової пішла по стопах матері. Краще б цього не робила.

"Знай.ua" новини по темі: хрумтить копитами і світить шишками: Волочкової запропонували лягти в лікарню.