Багато користувачів мережі вже могли помітити невтішну тенденцію, яка стосується особистого життя українських зірок. Тепер на черзі співачка Яна Соломко.

У мережі з'явилися чутки про те, що у стосунках Соломко та її чоловіка не все гладко. Та й сама співачка неодноразово згадувала про проблеми в шлюбі.

Яна Соломко

Звичайно ж, фанати відразу відреагували на заяви і коментарі співачки. Крім того, причинного таких тривог стали фото артистки - на всіх них вона позує з дочкою Кірою. А ось чоловіка на фото зовсім немає.

Яна Соломко

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Навіть в усі подорожі Яна, схоже, їздить тільки зі своєю донькою. Не дивно, що в інтернеті стали пліткувати, ніби Яна та її чоловік - на межі розлучення.

Всі ці чутки загострилися в останні дні, оскільки сама співачка посилила такі здогадки. Під одним із останніх фото співачку запитали:

"Яна що, з чоловіком вже не живе?".

У відповідь вона тільки додала:

"Хто його знає".

Звичайно, таку відповідь не можна оцінювати однозначно. Але все ж вона наштовхує на сумні роздуми.

Будемо чекати нових коментарів від співачки.

Нагадаємо, український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуальне домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії. Молодий чоловік так хотів швидше влитися у загальний колектив, що вивчив кілька фраз і почав їх активно неправильно вживати. За що і був покараний звільненням.

Як повідомляв Znaj.ua, ходять чутки, що американський актор Бред Пітт, якого колишня дружина Анджеліна Джолі нещодавно звинуватила в ухиляння від аліментів, налаштованийпозбавити її всього. Так зірка вирішив, що мати його дітей не отримає ні копійки навіть після його смерті.

Також Znaj.ua писав про те, що Анна Седокова показала новий образ і запитала фанатів, що вони думають про пісню.