Донька прес-секретаря президента Росії Ліза Пєскова заявила, що у неї депресія і попросила не нагадувати їй про те, як бідно живуть люди глибинці. Про це дівчина написала в своєму Instagram.

Донька головного патріота Росії вже довгий час проживає в Європі і днями опублікувала великий пост про депресії "золотої молоді", тобто дітей з благополучних сімей. При цьому окремо дівчина попросила не писати їй про життя бідних людей в Росії, адже це зовсім інша тема.

"Потреба отримати схвалення, лайки і заздрість оточуючих - це ні що інше, як спроба заповнити прогалину. У кожного пробіл цей свій. У когось (у більшості золотої молоді, усвідомлюють вони самі це чи ні) брак уваги з боку батьків, щирої людської участі, яке, як це не дивно, не замінюють подарунки у вигляді ролексів в 16 років і поїздки з народження на райські острови. У когось травми з дитинства - не брали до компанії, знущалися", - пише нещасна дівчина.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому дівчина, яка живе в Парижі і ділиться зі своїми читачами інформацією про найпрестижніші ресторани французької столиці настійно попросила не писати їй про проблеми російських глибинок і те, як бідно живуть люди.

"Та не треба мені писати про російські глибинки, і про те, як бідно живуть люди. Це - тема іншого поста. Зараз я піднімаю проблему так званих "благополучних сімей", - зазначила Ліза.

Себе російська патріотка з Парижа скромно називає найвеселішою з депресивних. І зазначила, що у неї періоди депресії змінюються періодами щастя.

Нагадаємо, дочка Пєскова розлучилася з "папіком" і публікує фото в трусах. Мабуть, у Франції у дівчини не збереглися духовні скріпи.

Як повідомляв "Знай. ua", дочка Пєскова вразила одкровенням. Ліза задалася питанням, чому кибербуллинг прийняла такі масштаби.

"Знай. ua" писав, що дочка Пєскова схвилювала мережу. На фото показали все, що потрібно знати про подвійності стандартів.