Музичний виконавець Павло Зібров, якому дісталася роль суперзірки-відлюдника в комедії українського виробництва, чи не останній артист з числа традиційних представників української естради минулого, досі цікавирй публіці на корпоративах не тільки своїми композиціями, але і діджей-сетами.

Як повідомив співак під час свого інтерв'ю Каті Осадчій для "Світського життя", побачити в якості діджея Зіброва на своєму святі обійдеться не так вже дешево - 7 тисяч доларів. Як повідомляє сам співак, його "олігархи нормально кличуть".

"Це не просто діджей Паша Зібров. А це одразу три в одному - я кручу музику, там є і дискотека 80-х, найзнаменітіші треки, і пісні Павла Зіброва - це "Хрещатик", "Мертві бджоли не гудуть", "Женщина любимая", тільки вже перероблені під дискотеку. Я співаю разом з Тім Джонс, ви і я. Ми всі співаємо це все, танцюємо, робимо селфи одночасно, так що це шоу", - пояснив Зібров таку ціну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що актор знімається у фільмі "Продюсер", де він, а також співачки Даша Астаф'єва і Слава Камінська, грають другорядні ролі.

Нещодавно дівчата виклали в свої профілі в Instagram фотографії, на яких трійця приміряла на себе нові образи. Так, Зібров виступив в ролі знаменитого Чарлі в білому костюмі і ковбойському капелюсі, а ось його ангелами стали Астаф'єва і Камінська. Співачки стали в войовничі пози на тлі драбини, що виглядало досить кумедно. "Ангели Чарлі, яких ви заслужили", - підписала фото Слава.

На даний момент стало відомо, що фільм "Продюсер" буде знятий в голлівудському стилі фільму-подорожі, в якому буде описано життя та пригоди молодого і дуже впевненого в собі продюсера, мета якого - доставити гроші на знімальний майданчик. Під час подорожі герої виявляться в смішних, а місцями і страшних ситуаціях.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров під час одного з ефірів шоу "Танці з зірками" показав свою дружина і доньку, які прийшли підтримати його. На жаль, саме в цей день артист і його партнерка по проекту завершили свою участь в поєдинку за титул кращої танцювальної пари країни.

Також Знай.UA писав про те, що Павло Зібров показав фотографії з закулісся проекту.

Крім цього Знай.UA продемонстрував фірмову розтяжку Зіброва в дусі Волочкової.