Після того, як 5-й сезон шоу "Холостяк" підійшов до завершення, про 34-річного актора Іллю Глинникова практично нічого не було чутно. У соціальних мережах зірка "Інтернів" веде досить мляве життя, так що шанувальники стали потроху забувати його ім'я, але все змінилося в одну мить. Ім'я актора стало красуватися в таблоїдах, коли раптово з'ясувалося, що його розшукує поліція.

Причому розшукує вже місяць. Як виявилося, 1 вересня Глинников заправив свій "Infiniti" на 200 рублів і поїхав, не розплатившись.

"Глинников приїхав на заправку ТНК вночі на білій "Infiniti". Заправив бак, сів у машину і поїхав. Співробітник сервісу щось недозрозумів і пішов у поліцію", — повідомляє Telegram-канал Mash.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Таємнича білявка одружила на собі відомого українського Холостяка

Учасник сьомого сезону проекту "Холостяк" Дмитро Черкасов нарешті одружився. Церемонію не афішували, але в соціальних мережах все ж опублікували кілька знімків – зокрема, фото з вечірки виклав ведучий Олексій Дівєєв-Церковний на своїй сторінці в соціальних мережах.

Крід більше не цікавий

Цікава новина прокотилася у соціальних мережах. Конкурентки в боротьбі за кохання Єгора Кріда несподівано стали найкращими подружками. Як таке можливо? Невже дівчата остаточно розчарувалися в чоловіках і вирішили хоча б потоваришувати, щоб участь у шоу не була марною.

Зовнішній вигляд Іллі Глинникова змусив шанувальників перейматися

Після тривалого мовчання актор нарешті виклав фото з прогулянки і трохи заспокоїв фанатів, що все-таки з ним все добре. Знімок викликав неоднозначну реакцію у підписників, адже актора на ньому не так просто упізнати - розпатлане волосся, темні окуляри і густа недоглянута борода сильно змінили зовнішність красеня з "Інтернів". Свій знімок Глинников підписав хештеоиг "позитив обертає планету" і "good morning".

Нагадаємо, Бузова влаштувала дідівщину російському шоу-бізнесу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Черкасов нарешті одружився.

Також "Знай.uа" писав, що телеканал СТБ вперше за всю історію романтичного шоу "Холостяк" зважився на авантюру.