Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Знаменитість рідко афішує подробиці особистого життя, але на цей раз порадувала кадром з коханим - директором "Нового каналу" Володимиром Локотко. Так, артистка виставила трепетне селфі, а фанати помітили, що чоловік дуже схожий на Сергія Притулу, а сама Ольга виглядає втомленою.

Тепер слідкуйте за нами і в Pinterest

"❤️", - зворушливо підписала знімок Фреймут. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Дві половинки одного цілого!)", "Дуже схожі. Правду кажуть , що якщо це твоя людина за життя, будете зовні схожі", "На Притулу схожий😂", "Синці під очима. Перевтома дає за себе знаті.", "Вам би виспатися. Всіх грошей не заробиш.))", "Страшна", "Макіяж б не завадив зовсім", "Вигляд як ніби не спала 4 тижні і потім вийшла в ефір", "Ваш чоловік дуже схожий на Притулу".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.