Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила спільне селфі зі своїм нареченим Владом Топаловим. Так, артистка зізналася, що її осінь проходить просто чудово.

"Починаю любити осінь 🍂 Тепла вам і прекрасного робочого тижня) ❤️🍂❤️", - побажала всім фанатам Тодоренко. Фолловери були розчулені: "Мілашки🙌❤️👍", "Дуже красива пара😘", "Ви класні!😋💞", "яка тепла, затишна фотографія... дивлюся і відразу хочеться пригорнутися до своєї другої половинки 💞", "Відразу відчувається любов ❤️ Щастя вам!!❤️❤️❤️", "Регіна - ви прекрасні ❤️ Природна і ніжна краса😍", "Ідеальна пара🙏😍,кохання вам🌷", "Які ви щасливі і красиві, зберігайте це і бережіть🤲😘".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora чкоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.